top of page
Søk

Livet - slik det må være

Det var på høy tid å lage en ny nettside for naturbildene, det kreative og for friluftslivet


Her kommer det galleri med digitale og analoge fotografier. Det kommer tur beretninger, tanker om livet, drømmer og det kreative mylderet som finnes i meg.


Som liten var jeg den som lå å studerte sollyset i bladene gjennom vinduet fra sengen. Jeg lå på gresset å funderte på hva slags dyr som kunne dukke opp i skyene. Jeg la meg i bilen i regnvær fordi lyden av trommingen mot biltaket var så koselig. Jeg har alltid vært påkoblet naturens lyder, lukter og lys. Heldigvis tok denne kjærligheten aldri slutt. Den har bare fortsatt å vokse ettersom årene går. I vanskelige deler av livet har jeg brukt naturen som mitt fristed.


Den beste tiden var da bestefar - kunstmaleren, lærte meg om lys, komposisjoner og maleteknikker. Alt former oss som mennesker, og alt blir med oss inn i voksenlivet. Det er først de senere årene jeg har skjønt hvor mye dette betydde for meg.


Det har vært en endring i hode og sinn lenge. Jeg har sluppet meg fri fra følelsene om at jeg må passe innenfor visse rammer. Jeg trenger ikke det. Når man prøver å tilpasse seg andre, da sletter man seg selv sakte men sikkert underveis - man er dømt til å mislykkes med ett slikt prosjekt. Da kan man like godt omfavne det man var skapt til i utgangspunktet. Heldig som jeg har vært, har jeg hatt Terje hele veien. Han har vært kompasset mitt. Derfor har hjertet alltid funnet veien tilbake til den opprinnelige kjærligheten. Det er i naturen med kameraet jeg skal være. Jeg skal formidle magien som skjer der ute. Det var der det startet.

Det er her jeg kjenner at jeg lever.


Jeg vil skrive, male, tegne, fotografere, sove ute, se på stjernene til langt på natt å vite at fremover blir nye minner til. Her trenger man ikke være god eller best. Naturen tar meg imot som jeg er. Den gjør ikke forskjell. Det er ingen konkurranse. Kanskje er jeg ikke så rar som jeg alltid skulle ha det til. Kanskje det til og med finnes flere med tanker som meg. Vi er unike, men allikevel ikke så veldig.


Etter litt famling er kanskje riktig kurs staket ut, og livet - det blir slik det må være.

Filmen under skal vise meg, og er ett utdrag av ett prosjekt jeg fikk før helgen. Mer om det kommer kanskje senere.


Vær deg selv.84 visninger

Comments


© Copyright
bottom of page