_B4A8519_edited_edited.jpg

Anya

Jeg er ei naturfrelst dame på 34 år, som elsker friluftsliv og fotografering. Første gang jeg rasket med meg telt og la meg alene ut, var jeg 13 år. Jeg tok svennebrev som Portrett fotograf i 2009 , etter 1 år på Friluftsliv linja på Høgskolen i Nord- Trøndelag. Hele veien har jeg hatt naturen som den største lidenskapen. Det er her jeg henter inspirasjon til alt jeg gjør. Det er her jeg henter energi og opplevelser.

Tur og naturglede prøver vi å føre over på våre to døtre så godt vi kan. De er ofte med når bildene mine skapes i vakkert lys, tåke, snødrev, sol og under nattehimmelen.

 

Allerede som barn var det kreative det aller største i livet mitt. Med en bestefar som var kunstmaler, og en onkel som var fotograf i nabohuset ble det en tidlig interesse.

 

På denne nettsiden kan du se natur, landskap og friluftsliv slik jeg opplever det. Historier og opplevelser fra turer og livet, filmer og naturfotografi både digitalt og analogt. 

Takk for at du besøker nettsiden. Håper lidenskapen min smitter over på deg. Legg deg gjerne på listen over abbonement, slik at du får beskjed når noe nytt legges ut. 

 

Klem fra Anya

Kontakt meg

Takk for innsendingen din!