top of page
Søk

Rondane - sommer 2022I vind, regn, sol og morgen-nysnø på toppene. Noen dager i Rondane på jentetur med jentene mine og venninne går alt for fort. Der det er hjerterom er det husrom sies det, og vi trykket oss sammen da vi røyk uklar med det ene teltet i regnværet og blåsten første kvelden. Dermed falt valget på teltplassen ved Rondvassbu (for lettvinthetens skyld denne gangen..) , og vi braut leir og gikk dit i kveldingen. Ungdommene synes det var like koselig å ha hu mor i teltet viste det seg, så da ble det slik.


Høydeskrekken til Vesla synes Veslesmeden så skummel ut, så vi beundret toppen en liten km unna denne gangen. Imens prøvde hu mor å forklare hvordan det ser ut der oppe.

Det er nok uansett telt kos som blir husket best, med smågodt, varme soveposer og baking av samisk tynnbrød på morran. Litt isbading ble det og selvsagt, tradisjoner rokker man ikke ved. Tror det ble vellykket igjen jeg, for turplanene for neste tur blir drøftet jentene imellom allerede før sekken pakkes for turen hjemover.


139 visninger

Comments


© Copyright
bottom of page